هلدینگ اریکا

تحصیل در آلمان

اقامت از طریق تحصیل در دانشگاه های آلمان:

هم اکنون تحصیل در دانشگاههای آلمان ، روشی مناسب برای پیدا کردن جایگاه درخور و شایسته در جامعه آلمان می باشد . از مزایای این نوع ویزا ، اجازه 20 ساعت کار در هفته ( 120 روز در سال) در کنار تحصیل می باشد که در آمد حاصل از آن قادر به تامین هزینه های زندگی فرد در آلمان می باشد. دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی در آلمان می شوند، از مزیت برخورداری از ویزای تحصیلی و اقامت از طریق تحصیل برخوردار می گردند.
ویزای فارغ التحصیلان فوق، پس از اتمام دوره تحصیل در آلمان، به مدت هجده ماه تمدید می گردد تا فرصت کاریابی به ایشان داده شود. به محض پیدا کردن کار شما میتوانید ویزای خود را تبدیل به ویزای کار نموده (بدون لزوما مراجعت به ایران) و این ویزا در صورت حائز شرایط بودن، قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد.(رجوع شود به انواع اقامت کاری) در صورتیکه شما متقاضی تحصیل در یکی از دانشگاههای آلمان هستید ، قبل از شروع به تحصیل میتوانید زبان آلمانی را در کشور آلمان بیاموزید و یا در امتحان ورودی و یا کالج دانشگاه مورد نظرتان شرکت نمایید (حداکثر 9 ماه). اشتغال
 
به مدت24ماه در آلمان، با شرط داشتن مدرک تحصیلی اخذ شده از دانشگاههای آلمانی، منجر به اخذ اجازه اقامت دائم می گردد.گروه اریکا ، نماینده دانشگاههای معتبر آلمانی با اتکا بر سالها تجربه، خدماتی کامل در ارتباط با اخذ پذیرش تحصیلی به زبان انگیسی یا آلمانی بدون محدودیت سنی ، اخذ ویزای دانشجو به همراه خانواده و اسکان ارائه می نماید.

برخی از مزایای تحصیل در کشور آلمان:

  1.  هزینه تحصیل در آلمان به مراتب از کشورهایی مانند آمریکا، استرالیا، کانادا و حتی مالزی و اغلب کشورهای اروپایی بسیار کمتر می باشد. بطوری که در اکثر دانشگاه های آلمان هزینه ای برای تحصیل گرفته نمی شود و تنها هزینه ی ناچیزی بابت ثبت نام و خدمات دانشجویی (مانند کارت دانشجویی و کارت حمل نقل شهری که دارنده این کارت ها از تخفیفات برای خرید برخی کالاها و دیگر خدمات برخوردار می شود) از دانشجو دریافت می شود. در خصوص رشته MBA نیز در مقایسه با بسیاری از کشورها شهریه های به مراتب کمتری پرداخت میشود.
  2. مزیت دیگر تحصیل در آلمان امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان است. برخی استانها درآلمان هستند که اجازه صادر کردن ویزای همراه برای همسر و فرندان دانشجویان را نیز صادر مینمایند.
  3. همچنین با ویزای دانشجویی فرد اجازه کار تا ۲۰ ساعت در هفته را دارد و درآمد حاصل از کار دانشجویی ساعتی هشت تا ده یورو می باشد که می تواند میزان قابل توجهی از هزینه های دانشجویی را تامین کند. (این کار می تواند در داخل یا بیرون از دانشگاه باشد).
  4. و اما از مهم ترین مزیتهای تحصیل در آلمان نوع ویزای دانشجویی است که به دانشجویان خارجی تعلق می گیرد. ویزای دانشجویی در آلمان برای تمام طول تحصیل است و بعد از پایان تحصیل معمولا برای یکسال و نیم قابل تمدید می باشد تا دانشجو فرصت پیدا کردن کار در این کشور را داشته باشد. علاوه بر این، دانشجویانی که در آلمان تحصیل می کنند امکان سفر به تمامی کشورهای عضو شنگن و سوئیس را با ویزای دانشجویی خود دارند. از دیگر مزایای ویزای دانشجویی آلمان این است که این ویزا محدودیت ورود نداشته و دانشجو به راحتی می تواند چندین بار به خارج از آلمان سفر کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط اخذ "اقامت آلمان"،"اقامت سرمایه گذاری در آلمان"،"ثبت شرکت در آلمان"و "راه اندازی کسب و کار در آلمان"،"اقامت خویش فرما یا خود اشتغالی در آلمان"،"اقامت پیوست به خانواده در آلمان"،"پذیرش از دانشگاههای کشور آلمان"،"اقامت تحصیلی در آلمان"و"اقامت دائم آلمان" این فرم را تکمیل نمایید یا با مشاورین ما در ایران و آلمان تماس حاصل نمایید.

توجه : این شرکت هیچگونه رابطه غیرقانونی با سفارت خانه ها نداشته و تنها از طریق مشاوره صحیح و اطلاع از قوانین و رویه ها موفق به حصول نتیجه قطعی میگردد.