هلدینگ اریکا

اقامت آلمان

اقامت آلمان

اقامت آلمان به دلیل قانونمند بودن این کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زندگی در آلمان دارای مزایای فراوانی می باشد. مردم این کشور پاسپورت بسیار معتبری دارند که در اکثر نقاط دنیا مورد تایید است. با پاسپورت آلمانی، فرد می تواند بدون اخذ ویزا به 177 کشور مسافرت کند. شما چه شهروند آلمان باشید، چه قصد مهاجرت به آلمان را داشته باشید، دارای شرایط و امکانات یکسانی برای زندگی هستید. قانون آلمان برای کلیه افراد در هر دو دسته یکسان است.در آلمان شهرهای پر زرق و برق و همچنین طبیعتی وجود دارد که که شما یک لحظه ام از بودن در آلمان و سفر به آلمان پشیمان نمیشوید.

با یک ویزای توریستی شما می توانید به مدت 90 روز در آلمان بمانید اما اگر قصد دارید بیشتر از این مدت زمان در آلمان بمانید باید حتما مجوز اقامت در آلمان را داشته باشید. اگر آلمان را برای ادامه زندگیاتان انتخاب کرده اید در این مدت 90 روز فرصا خوبی است که شما بیشتر آلمان را بشناسید و بعد از آن می توانید برای گرفتن اقامت آلمان اقدام کنید که بر دو نوع است و در زیر درباره آن ها توضیح داده ایم.

انواع اقامت آلمان

انواع اقامت در آلمان طبق قانون اقامت به 2 دسته تقسیم می شود.


اقامت دائم آلمان

برای کسب اقامت دائم در آلمان ابتدا نیاز دارید حداقل 5سال در این کشور اقامت موقت داشته باشید و در این 5 سال باید خوب کار کرده باشید و کار شما توسط آژانس استخدامی فدرال تایید شود و همچنین مالیات و کمک های شما به دولت به موقع پرداخت شده باشد. علاوه بر این باید در این مدت زبان آلمانی را بخوبی یادگرفته باشید و مهارت لازم در آن را بخوبی کسب کرده باشید. اگر همسر و فرزندان شما قصد پیوستن به شما را داشته باشند ابتدا باید مجوز اقامت موقت در آلمان را داشته باشند و بعد از چند سال می تواننند اقامت دائم دریافت کنند.


اقامت غیر دائم آلمان

همانطور که از نام این نوع اقامت مشخص است برای اقامت کوتاه مدت در آلمان است. هنگامی که این مجوز را می گیرید شما مجاز هستید که بمدت یکسال در آلمان بمانید همانطور که در بالا اشاره شد اقامت موقت شما مبنای اقامت دائم است بطوری که شما با اهداف شغلی ، تحصیلی و ازدواج می توانید آن را بگیرید و یا تمدید کنید.

اگر با هدف شغلی خواستار اقامت موقت در آلمان هستید می توانید شغلی که دارید را در آلمان داشته باشید هم می توانید یک ویزای شغلی بگیرید و در آلمان کار مورد علاقه تان که در آن توانایی لازم را دارید پیدا کنید. و وقتی که پیشنهاد استخدام به شما شد شما می توانید در خواست اقامت موقت کنید. ولی تا وقتی که مجوز اقامت موقت را دریافت نکرده اید نمیتوانید مشغول به کار شوید.

طریقه دیگر برای گرفتن اقامت آلمان تحصیل است دانشجویانی که دوره کارشناسی و فارق التحصیلی و یا تخصصی را در آلمان کسب کنند اجازه اقامت موقت تا پایان تحصیلشان به آن ها ارائه می شود. آنها در کنار تحصیل می توانند به مدت 240روز نیمه وقت و یا 120 روز تمام وقت کار کنند. علاوه بر این آن ها می توانند در موقعیت های تحصیلی دیگری نیز شرکت کنند اما باید توجه داشته باشند که ا زمدت اقامت آن ها بیشتر نباشد و اگر نیاز شد آن را تمدید کنند. پس از پایان تحصیل مقامات آلمانی 18 ماه دیگر مجوز اقامت موقت را به دانشجویان فارق التحصیل می دهند تا در این مدت کار پیدا کنند زیرا مقامات آلمانی می خواهند افراد تحصیل کرده را در کشور خود حفظ کنند و همچنین اگر دانشجویان شغل پیدا کنند می توانند اقامت آلمان را درخواست دهند.

و اما ازدواج اگر با هدف ازدواج خواستار اقامت آلمان هستید آن هم شرایط خود را دارد. ازدواج با یک شهروند آلمانی یا فردی که مجوز اقامت دائم آلمان را دارا باشد تازه مرحله اول است بعد از آن باید زبان آلمانی یاد بگیرید و بعد از گذشت دو سال از ازدواجتان و سه سال اقامت در آلمان واجد شرایط اقامت دائم در آلمان می شوید.

شرایط اقامت آلمان:

  • داشتن یک گذرنامه معتبر
  • عدم سو سابقه
  • یادگرفتن زبان آلمانی در سطح b1
  • دارای بیمه بهداشتی درمانی آلمان باشید
  • چک کردن سلامت که نشان دهد شما سلامت کافی برای کار و یا تحصیل را دارید
  • از لحاظ مالی پایدار باشید و از خودتان و خانواده تان حمایت کنید
  • اگر در آلمان کار میکنید از کار فرمای شما توضیحات شغلی خواسته می شود
  • اگر در آلمان تحصیل می کنید به مدرک تحصیلی در آلمان نیاز خواهید داشت
  • اگر همسرتان را به آلمان بیاورید ا زشما سند ازدواج خواسته می شود
  • آدرس آلمانی خود را ثبت کنید
  • بیمه درمانی و حساب بانکی در آلمان ایجاد کنید

 

 

توجه : این شرکت هیچگونه رابطه غیرقانونی با سفارت خانه ها نداشته و تنها از طریق مشاوره صحیح و اطلاع از قوانین و رویه ها موفق به حصول نتیجه قطعی میگردد.