هلدینگ اریکا

اقامت آلمان به همراه خانواده، تضمینی

زمانیکه شما اقدام به تحصیل می کنید، می توانید همسر و فرزندان خردسال (زیر سن قانونی) خود را تحت شرایط خاص ملحق شدن به خانواده با خود ببرید. در این راستا لازم است که خانواده شما درخواست روادید از سفارت کند. چه مدارکی مورد نیاز است را می توانید در لینکهای زیر ببینید.

برگه درخواست پیوستن خانواده به همسر (و فرزندان همراه)

برگه توضیحات جهت درخواست روادید برای پیوستن به خانواده (پیوستن فرزند به والدین)

علاوه بر این نیاز است که برای خانواده بطور جداگانه وقت سفارت بصورت آنلاین رزرو شود.

جهت انجام کلیه مراحل پذیرش دانشگاه در آلمان، اخذ ویزای دانشجویی و ویزای همراهان برای کلیه اعضا خانواده بصورت تضمینی، و همراهی شما تا پایان مسیر، می توانید با دفتر اریکا در تهران تماس بگیرید.

 

توجه : این شرکت هیچگونه رابطه غیرقانونی با سفارت خانه ها نداشته و تنها از طریق مشاوره صحیح و اطلاع از قوانین و رویه ها موفق به حصول نتیجه قطعی میگردد.